BRANDFACTORY
PRINTHOUSE

Vi har samlat vårt breda tryckerbjudande under ett och samma namn, BrandFactory Printhouse, Nordens tryckeripartner. Våra tryckerier har Sveriges modernaste maskinpark, vilket gör att vi på ett hållbart sätt kan producera kommunikation med bästa resultat, oavsett media, format eller upplaga med leverans och distribution över hela Norden.

Våra tryckerier finns i Stockholm, Linköping och Göteborg. På våra olika geografiska placeringar erbjuder vi olika tekniker och material som tillsammans skapar ett komplett helhetserbjudande för våra kunder som vill producera tryckt kommunikation, med hållbarhet i fokus och i bästa kvalitet vart ni än befinner er.

Vi erbjuder bl.a:

Textiltryck

Screentryck

Sublimeringstryck

Storformatstryck

Digitaltryck

Offsettryck

Print On Demand

MÄSSA & EVENT

HUR HJÄLPER VI DIG?

Med vår samlade spetskompetens hjälper vi dig hela vägen från idé och design till rådgivning, planering, produktion och montage.

Vi skräddarsyr en lösning utefter just dina behov där hållbarhet, budget och kvalitét alltid beaktas utifrån era krav och mål.

Vårt kvalificerademontagenätverk täcker hela den nordiska marknaden.

Med våra högkvalitativa material och expertmontage kan du vara säker på ett imponerande resultat.

VARFÖR BRANDFACTORY

Vi är så mycket mer än bara en leverantör. Vårt dedikerade team består av de främsta experterna i branschen. Vi kommer alltid att se till att du uppnår maximal effekt av din investering, att du stärker ditt varumärke och når dina mål.

Vi förstår helt och hållet de utmaningar som våra kunder står inför. För oss är det en självklarhet att leverera i tid, på budget och med hög

kvalité, vi gör allt för att göra det, varje gång!

Med all kompetens, produktion och expertis i huset säkerställer vi en snabb leverans, kostnadseffektivitet och kreativ höjd.

Vi ger dig visuell kommunikation i världsklass!

EN RIKTIG PARTNER SOM ÄR ETT STORT STÖD OCH SOM HAR BIDRAGIT MED OVÄRDERLIG KUNSKAP DÅ VI BEHÖVDE DET SOM ALLRA MEST.

”Långt innan vi påbörjade arbetet med övertagandet har BrandFactory funnits som en professionell partner och resurs som sträcker sig över vida områden – från tryck och distribution till digital kompetens och den ack så viktiga detaljkunskapen om mått, storlekar, skruvar, muttrar, plåt och belysning. En riktig partner som är ett stort stöd och som har bidragit med ovärderlig kunskap då vi behövde det som allra mest och som fortfarande finns vid vår sida. Vi vill ge ÅRETS KRAM till er för att ni verkligen förtjänar den!”

– Erica Samuelsson, St1


KONTAKTA MIG OM VÅRT ERBJUDANDE INOM PRINTHOUSE!

ANDERS DEKANY
+46 10 212 21 45
anders.dekany@brandfactory.se

KUNDCASE

SORTERA

Vi fick uppdraget att ta fram en idé kring hur de bäst kunde kommunicera sina 3 olika varumärken (Sortera, Big Bag, Åkerisäcken) som alla erbjuder liknade tjänster till olika målgrupper i samma lokal. Sorteras bild av hur det skulle ske var genom tryckt kommunikation där man skapade små utställningar om alla olika erbjudanden i deras stora nya lokal.

VALIO

Vi har en långvarig relation med Valio som präglas av ett tätt och nära samarbete där inget lämnas åt slumpen. Vi drivs av att ständigt stärka deras kommunikation och utveckla nya kreativa lösningar som verkligen fungerar i verkligheten.