BRANDFACTORY
SIGNS & GRAPHICS

BrandFactory Signs & Graphics hjälper kunder att visualisera sina varumärken på fysisk plats. Vare sig det är skyltar för en omprofilering av en hel butikskedja, Digital Signage eller fordonsdekor för en hel fordonsflotta så har BrandFactory den erfarenhet, kompetens och de montageresurser som krävs över i hela Norden. Om inte konceptet ännu inte är framtaget så kan vår konceptavdelning ta fram er nya profil, koncept eller digitala lösning.

Vi hjälper till hela vägen ifrån planeringen med kartläggning av nuläget till bygglovshantering, produktion, installation och även kommande service och underhållsavtal för att behålla skyltarna snygga hela livslängden ut.

Våra kontor och anläggningar finns i Stockholm, Linköping och Göteborg. På våra olika geografiska placeringar erbjuder vi olika tekniker och material som tillsammans skapar ett komplett helhetserbjudande för våra kunder som vill producera tryckt kommunikation, vart ni än befinner er.

HUR HJÄLPER VI DIG?

Med vår samlade spetskompetens hjälper vi dig hela vägen från idé och design till rådgivning, planering, produktion och montage.

Vi skräddarsyr en lösning utefter just dina behov där hållbarhet, budget och kvalitét alltid beaktas utifrån era krav och mål.

Vårt kvalificerademontagenätverk täcker hela den nordiska marknaden.

Med våra högkvalitativa material och expertmontage kan du vara säker på ett imponerande resultat.

VARFÖR BRANDFACTORY

Vi är så mycket mer än bara en leverantör. Vårt dedikerade team består av de främsta experterna i branschen. Vi kommer alltid att se till att du uppnår maximal effekt av din investering, att du stärker ditt varumärke och når dina mål.

Vi förstår helt och hållet de utmaningar som våra kunder står inför. För oss är det en självklarhet att leverera i tid, på budget och med hög

kvalité, vi gör allt för att göra det, varje gång!

Med all kompetens, produktion och expertis i huset säkerställer vi en snabb leverans, kostnadseffektivitet och kreativ höjd.

Vi ger dig visuell kommunikation i världsklass!

EN RIKTIG PARTNER SOM ÄR ETT STORT STÖD OCH SOM HAR BIDRAGIT MED OVÄRDERLIG KUNSKAP DÅ VI BEHÖVDE DET SOM ALLRA MEST.

”Långt innan vi påbörjade arbetet med övertagandet har BrandFactory funnits som en professionell partner och resurs som sträcker sig över vida områden – från tryck och distribution till digital kompetens och den ack så viktiga detaljkunskapen om mått, storlekar, skruvar, muttrar, plåt och belysning. En riktig partner som är ett stort stöd och som har bidragit med ovärderlig kunskap då vi behövde det som allra mest och som fortfarande finns vid vår sida. Vi vill ge ÅRETS KRAM till er för att ni verkligen förtjänar den!”

– Erica Samuelsson, St1


KONTAKTA MIG ANGÅENDE VÅRT ERBJUDANDE INOM SIGNS & GRAPHICS!

OLOF BJÖRN
+46 10 450 70 20
olof.bjorn@brandfactory.se

KUNDCASE

SORTERA

Vi fick uppdraget att ta fram en idé kring hur de bäst kunde kommunicera sina 3 olika varumärken (Sortera, Big Bag, Åkerisäcken) som alla erbjuder liknade tjänster till olika målgrupper i samma lokal. Sorteras bild av hur det skulle ske var genom tryckt kommunikation där man skapade små utställningar om alla olika erbjudanden i deras stora nya lokal.

VALIO

Vi har en långvarig relation med Valio som präglas av ett tätt och nära samarbete där inget lämnas åt slumpen. Vi drivs av att ständigt stärka deras kommunikation och utveckla nya kreativa lösningar som verkligen fungerar i verkligheten.