SAMARBETE MED FOKUS PÅ UTVECKLING

Vi har en långvarig relation med Valio som präglas av ett tätt och nära samarbete där inget lämnas åt slumpen. Vi drivs av att ständigt stärka deras kommunikation och utveckla nya kreativa lösningar som verkligen fungerar i verkligheten. Med vår gedigna kunskap om Valios verksamhet kan vi i ett tidigt skede komma med idéer som passar företagets marknadsmål. Det lönar sig för kunden, både i tid och pengar. Oavsett kanalval ser vi till att varumärket håller ihop och kommunicerar rätt saker, en trygghet för Valio.

”Vi känner varandra väl och har ett stort förtroende mellan oss. Det skapar trygghet I samarbetet. Leveranssäkerhet och kvalitet är jätteviktigt för oss och det får vi hos BrandFactory.”

Jennie Wahlqvist, Customer Marketing Manager, Valio Sverige AB

 

 

VIPPOR

Vippor att fästa nära produkten i hyllan

KATALOG

Bra hjälp vid presentation av alla härliga produkter!

DIGITAL KOMMUNIKATION

Vi tar fram och anpassar kommunikationen till digitala kanaler och ser till att varumärket hålls ihop.

MINIFOLDER

Välj den bästa mjölken för ditt kaffe! Vi har tagit fram det visuella konceptet för kampanjen ”Bästa Mjölken”.

3D-BILDER

När yoghurten är så ny att den inte finns på bild än skapar vi både skål och innehåll!

BUTIKSKOMMUNIKATION

Skolstart och mellisdags! Vi har tagit fram det visuella uttrycket i höstens Vanilj-kampanj. Skylt, popup, talong och brevlåda ger kunden chansen att vinna en härlig blender!

3D-BILDER

Våra duktiga 3D-artister tar fram produktbilder som kan varieras i det oändliga, vridas och vändas på och stoppas in i vilken miljö som helst. Det ger oss många möjligheter. Här är sommarkampanjen för Vanilj som även hamnade på förpackningen.

RESULTAT

Stortavla 1400x787px
Saljmaterial 1400x787px
Pos 1400x787px
Valio 3d Bildery
Valio Butikskommunikation
Valio Digital Kommunikation
Valio Minifolder Och 3dbilder
Valio Vippor Och Kataloger
Valio Yoghurt
Stortavla 1400x787px
Saljmaterial 1400x787px
Pos 1400x787px
Valio 3d Bildery
Valio Butikskommunikation
Valio Digital Kommunikation
Valio Minifolder Och 3dbilder
Valio Vippor Och Kataloger
Valio Yoghurt
previous arrow
next arrow

INSPIRERAS AV FLER CASE

SORTERA

Vi fick uppdraget att ta fram en idé kring hur de bäst kunde kommunicera sina 3 olika varumärken (Sortera, Big Bag, Åkerisäcken) som alla erbjuder liknade tjänster till olika målgrupper i samma lokal. Sorteras bild av hur det skulle ske var genom tryckt kommunikation där man skapade små utställningar om alla olika erbjudanden i deras stora nya lokal.

SVENSKA SPEL

Svenska Spels nya kontor i Arenastaden behövde få en identitet som speglade deras värderingar och verksamhet. Med tavlor från golv till tak, skyltar i plexi, färg samt kreativa lösningar brandades kontoret för att ge en arbetsmiljö som inspirerar både medarbetare och besökare.

MELODIFESTIVALEN 2020

För 10:e året i rad har BrandFactory fått den stora äran att ta fram Melodifestivalturnéns koncept och grafiska profil för vår kund, Live Nation.