BrandFactory - Falun

BrandFactory Falun

Tryckeri

Tryckalternativ för alla behov

Din partner i Falun inom visuell kommunikation
Vi är en fullservice leverantör av visuella kommunikation. Hos oss kan du få hjälp med alltifrån idé, trycksaksproduktion, publicering i olika kanaler, distribution och lager till effektiva systemlösningar som ger er full kontroll och effektiviserar er vardag. Från koncept till verklighet, vad det än är och var du än är. Vårt tryckeri ligger på Ingarvet och utöver traditionella trycksaker gör vi specialtryck med effekter -välkommen in på ett besök!

Lokal förankring
Hos oss har du tillgång till den absolut bästa och engagerade lokala kompetensen som hjälper er att utveckla era affärer samtidigt som du får alla fördelar som det innebär att tillhöra en Nordisk koncern med marknadens bredaste erbjudande inom visuell kommunikation.

KONTAKTA OSS
BrandFactory Falun AB
Rissgårdsvägen 7,
Box 275
791 26 Falun

Rolf Hansson
Project Manager
+46 10 212 22 28
rolf.hansson@brandfactory.se

Lars Nilsson
Project Manager
+46 10 212 22 19
lars.nilsson@brandfactory.se

Astrid Walfridsson
Project Manager
+46 10 212 21 75
astrid.walfridsson@brandfactory.se

Ta del av av BrandFactory Group har att erbjuda
brandfactory.se/

 

 

Hör av dig så berättar vi mer!

Anders Dekany

Anders Dekany

Sales Manager

+46 10 212 21 45 anders.dekany@brandfactory.se

Vårt erbjudande

Tryckeri
Vår maskinpark har en unik bredd med både offset och digitaltryck. Vi kan tillgodose alla era behov, stora upplagor, små upplagor, stora format eller personifierade trycksaker spetsade med effekter av alla de slag.

Lager och distribution
Vi lagerhåller och hanterar trycksaker och presentartiklar tills dina mottagare behöver dem. Vi ser till att dina produkter kommer fram i rätt tid till rätt mottagare.

Systemlösningar
Med våra systemlösningar kan du exempelvis enkelt kan föra statistik över beställningar från ditt lager hos oss, vem som beställer vad, hur ofta, och hur mycket. Vi har skräddar lösningar utefter era behov. Enkelt att använda och ger full kontroll och ni får tid över att koncentrera er på er kärnverksamhet.

Reklam- och produktionsbyrå
På byrån får du hjälp med idéer, koncept och produktion av dessa, både för tryck och digitala kanaler./
  • FRAMTIDENS KOMMUNIKATION PÅ FYSISK PLATS

    Nyhet!

    Om du vill ha stenkoll på trender och nyheter gällande kommunikation på fysisk plast, besök då mässan Retail Experience Live i Kista den 15-16 maj 2019. Detta är ett helt nytt spännande mässkoncept som är utformat för att möta retailvärldens nya karta.
  • Vi presenterar BrandFactorys Hållbarhetsrapport för 2018

    Hållbarhet

    BrandFactory är per definition ett miljömedvetet företag. Det är mycket viktigt för oss att ta ansvar för hållbarhet, kvalitet och miljö. Nu kan vi presentera vår hållbarhetsrapport för 2018.
 ? 
Behöver du hjälp?