BLI EN DEL AV OSS

Vi vill vara nummer ett i branschen och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. För att lyckas behöver vi medarbetare som är öppna för nya möjligheter och förändring och naturligtvis en passion för våra kunder.

Vad vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med en unik bredd och

kompetens där du får möjlighet att utvecklas såväl som person som i din yrkesroll. Att arbeta på BrandFactory präglas av roliga projekt, ett positivt arbetsklimat och fokus på kunden.

Vi är stolta över våra värderingar; Passion, Affärsmannaskap, Kreativitet och Enkelhet som genomsyrar vår verksamhet.

ÄR DU VÅR NYA STJÄRNA?

BrandFactory håller alltid utkik efter talangfulla människor med stor initiativförmåga och passion. Personer som kan driva oss ännu längre framåt i arbetet, än där vi var igår. Vi arbetar affärsmässigt, ansvarsfullt och i ett högt tempo varje dag för att överträffa våra kunders förväntningar.

Här hittar du våra utannonserade tjänster. Finns det ingen ledig tjänst som matchar dina önskemål är du alltid välkommen att ta kontakt med oss. Välkommen med din ansökan!

Här kan du som arbetssökande läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter för sökande till BrandFactory;

LEDIGA TJÄNSTER

ÄR DU VÅR NYA STJÄRNA?

Genom att skicka ditt CV samtycker du till att vi sparar dina uppgifter för berörd rekrytering. Din data och dina ansökningshandlingar kommer efter avslutad rekrytering att rensas. Här kan du som arbetssökande läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter för sökande till BrandFactory

  HÅLLBARA MÄNNISKOR

  Vi är ingenting utan våra medarbetare. Att de utvecklas, mår bra och trivs är grunden för ett hållbart företag. För att kunna behålla kompetent personal och attrahera nya medarbetare arbetar vi utifrån en HR-strategi där arbetsmiljön-, ledarskapsfrågor och mångfald har en betydande roll.

  Jakob Söderbaum, Group CEO

  5 ANLEDNINGAR TILL ATT ARBETA PÅ BRANDFACTORY

  • Att alla har möjlighet att bidra till att utveckla vår verksamhet.
  • Våra värderingar är enkla att leva upp till.
  • Våra medarbetare – de gör hela skillnaden.
  • Kontinuerliga utvecklingsmöjligheter och utmaningar.
  • Miljön vi arbetar i är föränderlig, vilket gör varje dag spännande.
  MÖT EN MEDARBETARE

  HÅLLBAR FÖRSÄLJNING,
  MED KUNDEN I FOKUS

  Som person brinner jag för försäljning i olika former och att utveckla samarbetet med kunden till att jobba mer som partner än ”bara” en leverantör.

  BrandFactory kände jag direkt var det perfekta arbetsplatsen för att kunna göra detta på då vi har en väldigt bred portfölj av tjänster som jag kan erbjuda och att vi alltid strävar för att ligga i framkant när det både gäller produkter, material och produktionstekniker.

  Mycket duktiga och kompetenta medarbetare gör mitt jobb väldigt lätt och jag kan fokusera på kunderna och utvecklas ihop.

  Nicklas Berglund
  Key Account Manager

  LÄR DIG MER OM BRANDFACTORY

  VISUELL KOMMUNIKATION MED OÄNDLIGA
  MÖJLIGHETER.

  KONTAKTA OSS