MÖT EN MEDARBETARE

EN NY DAG FÖLJS AV NYA MÖJLIGHETER

Att vara projektledare på BrandFactory Inhouse är roligt och omväxlande. I min roll är samarbetet med kunder en stor del och det jag brinner för. Varje uppdrag har sina utmaningar. Med briefer som ska omvandlas till en plan och ett uppdrag som ska förstärka uppdragsgivarens varumärke och/eller kommunikation.

Det är utvecklande att få ta del av så många olika branscher och företag utöver sitt eget. Jag lär mig något nytt varje dag trots att jag varit här i många år, det är berikande.

Jessica Ramkloo
Inhouse – Project Manager

MÖT EN MEDARBETARE

HÅLLBAR FÖRSÄLJNING,
MED KUNDEN I FOKUS

Som person brinner jag för försäljning i olika former och att utveckla samarbetet med kunden till att jobba mer som partner än ”bara” en leverantör.

BrandFactory kände jag direkt var det perfekta arbetsplatsen för att kunna göra detta på då vi har en väldigt bred portfölj av tjänster som jag kan erbjuda och att vi alltid strävar för att ligga i framkant när det både gäller produkter, material och produktionstekniker.

Mycket duktiga och kompetenta medarbetare gör mitt jobb väldigt lätt och jag kan fokusera på kunderna och utvecklas ihop.

Nicklas Berglund
Key Account Manager

MÖT EN MEDARBETARE

FANTASTISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Att jobba med en kund som vet vad den vill ha är alltid skoj. Samtidigt är det väldigt stimulerande att komma med förslag och kreativa lösningar till den som inte är säker på sitt behov.

Efter alla mina år inom branschen, har det varit kunden som engagerat mig. Då vi har den senaste tekniken blir det också lättare att vägleda till rätt lösning. Att gå till jobbet och inte veta hur dagen ska sluta har alltid varit min morot. Det ger mig en utmaning och drivkraft i mötet med kunden.

Mina fantastiska kollegor gör dessutom arbetsdagen ännu roligare för mig.

Lars Nilsson
Grafisk projektledare

MÖT EN MEDARBETARE

INGEN DAG ÄR DEN ANDRA LIK

Det är väldigt givande att jobba med många olika slags lösningar och kunder, det ger en ständig variation som är både lärorik och rolig. I arbetet med våra digitala lösningar följer jag flera steg i arbetsprocessen, allt från att hjälpa kunder med support till att se resultatet av ett projekt ute i till exempel butiker och restauranger vilket är väldigt tillfredsställande.

Mina arbetsdagar består till stor del av ett nära samarbete med många olika kollegor, där vi tillsammans finner lösningar och hjälps åt med utmaningar i både liten och stor skala. Den gemenskapen ger väldigt mycket, och gör tillsammans med dialogen med många olika slags kunder jobbet på BrandFactory konstant omväxlande, utvecklande och spännande.

Lina Rundqvist
Digital Solutions Specialist

LÄR DIG MER OM BRANDFACTORY

VISUELL KOMMUNIKATION MED OÄNDLIGA
MÖJLIGHETER.

KONTAKTA OSS