SKRÄDDARSYDDA ONLINEVERKTYG

Att göra vardagen smidigare för våra kunder med enklare processer, snabbare hantering och i slutändan bättre resultat är ett stort fokus hos oss. Därför erbjuder vi bland annat skräddarsydda onlineverktyg, kostnadseffektiv projektledning och kundspecifika databaser. Dessutom kan du få tillgång till en egen webbshop, Storemanager-system samt projektsystem som förenklar ert arbete på många nivåer. Med oss som partner får du enkelt koll på er kampanjhantering, efterbeställningar och lagerhållning. Mer flyt i vardagen, helt enkelt.

WEBSHOP

Vår webbshop är till stor hjälp när du vill förenkla beställning av material till hela er organisation. Här hanterar du alltifrån lagerhållning och distribution av skyltar, sälj- och produktblad, broschyrer, kampanjmaterial, vepor till give aways och andra produkter som löpande behöver skickas ut.

Lätt som en plätt är det dessutom. Det enda du behöver göra är att logga in och lägga din beställning så tar vi hand om resten. En annan sak som våra kunder uppskattar med webbshopen är att här får man ekonomisk kontroll genom statistik över lagerhantering och volymer. Visst låter det skönt!

STOREMANAGER

Vår Storemanager är ett unikt och optimalt verktyg som vi kan sätta upp för er. Via detta verktyg får du både överblick över alla era försäljningsytor, projektverktyg, spacemanagement med tydliga rapporter och det kan även bli en kommunikationsplattform mellan support, butiker, er, oss och montörer som är ute i butikerna.

Här kan ni snabbt se hur det ser ut i butikerna, vilka ytor som finns och effektivt besluta hur ni ska hantera nästa produktion eller kampanj. Storemanager gör det helt enkelt hanteringen av just ert varumärke och koncept lätt.

PROJEKTSYSTEM

I våra projektsystem bevakar du hela processen från offertförfrågan till leverans av färdig produkt. Fördelarna är många men främst skapar det effektivitet. I våra system har vi flera olika funktioner så beroende på vilken typ av produktioner som vi gör till er anpassar vi systemet till er. Alla i er organisation får enkelt tillgång till systemet via att logga in via en browser.

Kontakta oss så berättar vi mer och demar gärna!