EXPERTER PÅ FINANSIELL INFORMATION

När du anlitar Finanstryck kan det var tryggt att veta att de är branschens främsta specialist på finansiell information. Här hittar du en skräddarsydd organisation med lång erfarenhet av framställning av prospekt för börsnoteringar, nyemissioner och företagsförvärv samt årsredovisningar och kvartalsrapporter.

Vi kan stoltsera med 40 år i branschen och tusentals prospekt från olika uppdragsgivarna, alltifrån de allra största börsnoterade bolagen till mindre noterade bolag och onoterade bolag. Vi hjälper till med idé, koncept, manus, projektledning, form, produktion, publicering och distribution. Genom att ha kontroll genom hela produktionsprocessen kan vi tillgodose de mycket höga krav på tillgänglighet, service och flexibilitet som denna typ av produktion ställer. Vi har lång erfarenhet av att hantera konfidentiell information och våra väl beprövade rutiner är utformade för att tillgodose behovet av sekretess. Det är en trygghet som våra uppdragsgivare brukar uppskatta mycket.

Läs mer

 

Helhetserbjudande
Vårt erbjudande omfattar allt från idé, koncept, manus, projektledning, form, produktion, publicering och distribution.

Tillgänglighet, service och flexibilitet
Med vår kontroll över hela produktionsprocessen kan vi tillgodose de mycket höga krav på tillgänglighet, service och flexibilitet som denna typ av produktion ställer. Det är den tryggheten och effektiviteten som våra uppdragsgivare köper.

Högsta sekretess
Finanstryck har lång erfarenhet av att hantera konfidentiell information och våra väl beprövade rutiner är utformade för att tillgodose behovet av sekretess.

INSPIRATION

Klovern1
Sami
Sami Uppslag
Noteringsprospekt
Intellecta Ar
Klovern1
Sami
Sami Uppslag
Noteringsprospekt
Intellecta Ar
previous arrow
next arrow

ÅRSREDOVISNINGEN, DIN VIKTIGASTE VARUMÄRKESBÄRARE

Tillsammans med dig vill vi berätta och visualisera er sanna berättelse, presentera människorna, era visioner samt innovationer som gör er affär möjlig. Bakom siffrorna finns er berättelse. Vi brinner för att göra er Årsredosving till ert företags viktigaste kommunikationsverktyg som når ut till bolagets samtliga intressenter.

Med ett utifrån och in perspektiv är du som kund alltid i fokus. Kraven på framför allt de börsnoterade och statliga bolagen växer ständigt och reglerna för finansiell rapportering är i ständig förändring. Med väl utarbetade arbetsprocesser, vår expertis och långa erfarenhet ser vi till att det alltid blir rätt. Vi hanterar med fördel även anslutande produkter gällande er kommunikation.

Läs mer

 

Tryckt och digitalt
Vi skapar både tryckta och digitala produkter. Digitala kortversioner sprids med fördel i sociala medier, där fler läsare och nya målgrupper nås, samt att innehållet kan göras sökbart.

Den fysiska produktens fördelar är att den känns mer personlig och upplevs som mer trovärdig, med rätt val av papper samt eventuella effekter kan du förhöja känslan på ditt alster.

Prisvinnande design
Vi inspireras av att alltid utmana våra bästa idéer vilket lett till flera priser och nomineringar i både Svenska designpriset och Publishingpriset.

BEHÖVER DU EXPERTHJÄLP?

KONTAKTA OSS