PROJEKTLEDNING

Med effektiv och tydlig projektledning underlättar vi ditt arbete. Vi driver processen från A-Ö i en nära och öppen dialog med dig, där du får en kontaktperson med ett stort team bakom dig som genomför  allt från små individuella leveranser till större omprofileringar eller nyetableringar.

BRA PROJEKTLEDNING ÄR NYCKELN TILL FRAMGÅNG

Vi är din erfarna partner i processen som håller i alla lösa trådar och säkerställer överblicken åt dig. Tillsammans kan vi se till att din vision omvandlas till något som bidrar till ökad synlighet, oavsett om det gäller enstaka leveranser eller stora profileringsprojekt.

Allt blir byggt och producerat i rätt material, utrullat i tid, perfekt monterat och med systematisk uppföljning längs hela vägen.

VI HAR ALLA KOMPETENSER FRÅN KONCEPT TILL IMPLEMENTERING

Vi planerar hela processen i nära samarbete med dig och allt detta stöds av vår gedigna erfarenhet och kunskap. Vår unika produktmix gör att vi kan leverera allt från bil- och fönsterdekor flaggor och banderoller, skyltar med och utan ljus, skärmar, analog och digital wayfinding, dekoration med mera.

Vi hjälper dig att välja rätt produkter för att få ut ditt budskap och öka effekten på din målgrupp. Samtidigt tar vi hänsyn till syfte och hållbarhet så att lösningen passar budget och behov.

Vi har specialister inom de olika områdena och vet hur man skapar de bästa resultaten som ökar effekten av din visuella kommunikation.

FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET

Vi kan vara med i planeringen från början till slut och sköta allt praktiskt du behöver för ditt projekt.

Vi kan bland annat bistå med survey, skisser, budgetuppskattningar och offerter, framstegsplaner, bygglovsansökningar, produktion, rådgivning, distribution, montering samt service och underhåll. Med våra egna uppföljningsverktyg StoreManager och BrandEasy får du bland annat projektledning, informationsflöde, orderöversikt, faktureringshistorik och 24/7 webshop.

Luta dig tillbaka och låt BrandFactory sköta projektledning från A till Ö – vi har gjort det förut.

Vill du att vi hjälper dig med dina projekt, kontakta oss på tel. 010 451 00 00.

SE ANDRA TJÄNSTER

MONTAGE OCH INSTALLATION

Vi ser till att du snabbt och effektivt kan genomföra kampanjer, förändringar av butikskoncept och visuella identiteter.

CONCEPT

Concept är det första steget för att förverkliga dina koncept och idéer.

LAGER OCH DISTRIBUTION

Vår femstjärniga lagerhotell snålar inte med perfekt logistik, emballering, distribution av dina skyltar, kampanjer och inredningar.