SMART DESIFINICERINGSBOX DÖDAR BAKTERIER

APRIL 2021
Visste du att din telefon är tio gånger smutsigare än toasitsen? Inte p.g.a. bakterierna i sig, utan för att vi lånar varandras telefoner.

I en studie presenterad av Time Magazine uppger forskare vid University of Arizona att de hittat underlag för att 17 000 bakterier lever på varje telefon. Virus kan spridas om t.ex. någon är sjuk och hostar och sedan räcker över telefonen till en vän. I dessa tider är just fel bakterier inget vi vill få för mycket av.

Nu finns en lösning. En multifunktionell UV-C steriliserare som dödar upp till 99,9 % av bakterierna på det som läggs i enheten. Antingen görs en snabbrengöring på 90 sekunder eller en grundlig rengöring på 5 minuter. Placera enkelt objekt som öronsnäckor, smycken och munskydd i steriliseraren för att sterilisera dem med UV-C teknologi.

Denna box kan du enkelt beställa av oss och vi trycker på er logga eller budskap. Smart sommarpresent till personal och kunder.

Vill du veta mer? Kontakta vår kollega Magnus Syrén så berättar han om boxens funktion eller hjälper till med en beställning. Du når honom på magnus.syren@brandfactory.se

Glöm inte att följa oss på vår LinkedIn-sida och på Instagram där vi ständigt lägger ut tips på smarta lösningar.

Läs mer

MER INFORMATION OM BOXEN

De 2 UV-C LED lamporna på insidan är giftfria och tillverkade utan kvicksilver (vilket många UV-lampor innehåller). Designen säkerställer att UV-C led lampan automatiskt slås av när boxen öppnas så att användaren inte utsätts för UV-C ljuset. Ljuset har en livscykel på 10.000 timmar.100cm PVC-fri type C kabel i TPE medföljer. Input: 5V/1.5