RIKSTÄCKANDE VARUMÄRKNING

Oavsett var du än är ser vi till att du snabbt och effektivt kan genomföra kampanjer, förändringar av butikskoncept och visuella identiteter. Våra montörer och installatörer är redo att rycka ut, från Ystad till Haparanda. Med deras långa erfarenhet kan du känna dig trygg med att jobbet blir utfört med allra högsta kvalitet.

Lokal närvaro och global räckvidd
Tillsammans med vårt rikstäckande montörsnätverk ser vi till att du snabbt och effektivt kan ge ett perfekt intryck överallt. Vi hjälper dig hela vägen från montering till bygglovsansökan och service och under håll.

VI HJÄLPER DIG HELA VÄGEN

Montering
Vårt arbete slutar inte när det vi producerar är tryckt och klart. Vi ser även till att ljusskylten kommer upp vid butiken, att fasadvepan är rätt förankrad, att företagsbilarna blir folierade och att omprofileringen av kontoret blir genomfört på ett professionellt sätt. Vi har ett komplett nätverk av montörer, elektriker och andra specialister som behövs för att lösa alla monteringsarbeten var du än befinner dig.

Tillstånd
Att sätta upp en fasadskylt eller en vepa som förändrar fastighetens utseende kräver vanligtvis bygglov. Vi hjälper till i processen med ett korrekt underlag (t ex bild, ritning eller teknisk specifikation) som behövs till ansökan för att underlätta kommunens handläggningsprocess. Vi kan även visualisera andra former av större exponeringar, där tillstånd kan efterfrågas av olika myndigheter.

Service & underhåll
Vi kan erbjuda dig ett omfattande serviceavtal över hela Norden. Vi syr ihop ett lämpligt förslag med årlig service och vad som bör ingå, alternativt löpande service och underhåll efter din unika behov.

 

VILL DU VETA MER?

Kontakta oss